Što je NLP?

NLP ili Neuro Lingvističko Programiranje

NLP ili Neuro Lingvističko Programiranje je psihološko komunikacijski model za individualce koji žele raditi na svom osobnom i poslovnom rastu i razvoju. Posjeduje puno alata i tehnika koje nam omgućavaju bolje razumijevanje s ljudima, iako smo svi različiti.

Osim toga, NLP se bavi tehnikama i vještinama koje nam pomažu da se riješimo negativnih navika, emocija koje nas opterećuju i koje nam ne služe dobro, pomaže nam u prevenciji ishitrenih i negativnih reakcija, u otpuštanju i rješavanju stresa.

Zamislite samo kako bi bilo dobro u ovim današnjim vremenima osjećati se dobro! Sretni ljudi znaju da su upravo oni ti koji upravljaju svojim mislima i emocijama. To je moguće s NLP tehnikama.

Zbog čega naziv Neuro Lingvističko Programiranje?

NLP obrasci i tehnike dovode do cilja i omogućavaju nam mijenjanje neučinkovitih obrazaca u one koji će biti učinkoviti za nas.

Neuro

jer su naše mišljenje, sjećanje, kreativnost i ostali kognitivni procesi vezani uz naš živčani sustav.

Lingvističko

jer se bavi verbalnim i neverbalnim jezikom. Uzmite u obzir da samo 7% komunikacije čine riječi, 38% tonalitet, 55% govor tijela (neverbalna komunikcija). U NLP-u se bavimo svim tim segmentima komunikacije. Bavimo se izborom riječi, tonalitetom koji koristimo, pokretima tijela, iščitavanjem mimike lica, kratko rečeno 100% komunikacijom.

Programiranje

se odnosi na način kojim organiziramo naše ideje i djelovanje u svrhu postizanja rezultata. Sve to zovemo obrascima, jer svatko od nas odlučuje na svoj način, motivira se, zaljubljuje se, kupuje, prodaje…

Zašto odabrati NLP?

Vrlo jednostavno, zato što dokazano funkcionira!

Uz NLP ćete naučiti upravljati sobom, svojim emocijama, imati sve konce svog života u svojim rukama. Naučit ćete kako otkriti i iskoristiti svoje potencijale te unutarnju moć koju svi imamo u sebi, ali nažalost najčešće ostane neiskorištena.

NLP će vas naučiti KAKO živjeti život u skladu sa svojim unutarnjim vrijednostima, svojim željama, naučit će vas kako postići željene rezultate na poslovnom i privatnom planu.

Isto tako ćete otkriti kako pronaći i iskoristiti do maksimuma motivaciju, suosjećanje, ljubav, povjerenje, kreativnost, samopoštovanje…

 
NLP je znanje koje koriste sretni i uspješni ljudi.

Ako i vi vidite prostora za napredak u nekim obrascima svog ponašanja, emocijama, ako želite poboljšati odnose u svom životu, način na koji komunicirate, postići privatne ciljeve i doći do boljih poslovnih rezultata, NLP je pravi odabir za vas!

Za koga je NLP pravi odabir?

Ako ste vlasnik tvrtke, direktor, menadžer ili poduzetnik

steći ćete vještine i znanja za prelaženje svih prepreke u vođenju vašeg poslovanja, ostvarenje željene vizije i ciljeve te uspješno upravljanje vašim timovima.

Ako ste prodavač

naučit ćete kako učinkovito komunicirati s klijentima, uspostaviti i izgraditi kvalitetan kontakt s njima, ispuniti kriterije i vrijednosti vaših klijenata, naučiti metode za učinkoviti rad s kupcima i olakšati sebi. Također ćete naučiti kako efikasno pregovarati i rješavati reklamacije na obostrano zadovoljstvo.

Ako ste zaposlenik

naučit ćete kako ostati motiviran, kako izaći iz svoje zone komfora kako biste napredovali u karijeri, kako steći kontrolu nad svojim emocijama i komunicirati sa suradnicima učinkovito i s lakoćom.

Ako ste HR STRUČNJAK

usavršit ćete svoja znanja koja će vam omogućiti ostvarivanje izuzetnih rezultata na svom poslu i zadržavanje motiviranosti.

Ako ste coach ili terapeut

naučit ćete kako pomoći svojim klijentima napraviti velike promjene u životu u vrlo kratkom periodu, jer ćete znati alate i tehnike koje ih podržavaju u dostizanju ciljeva.

Ako ste nastavnik, trener, edukator

naučit ćete nove paradigme za poticaj i sudjelovanje na nastavi, treningu i edukaciji vaših učenika, studenata, polaznika. Osim toga, steći ćete znanja i vještine potrebne za rješavanje svih izazovnih situacija na obostrano zadovoljstvo.

Share This :