Individualne sesije i savjetovanja

Što je sesija i kako izgleda?

Individualna sesija je razgovor klijenta i coach-a “jedan na jedan”, čiji je zajednički cilj doći do uzroka onoga što klijenta sputava da živi svoje pune potencijale i uživa u životu u skladu sa svojim unutarnjim vrijednostima i ostvaruje ciljeve.

To je zapravo opušten, prijateljski razgovor u kojem zajednički osvještavamo misli i uvjerenja koja klijenta sputavaju da bude potpuno sretan i uspješan.

Kako je zapravo naš um startna pozicija svega što nam se dešava, svega što mislimo i onoga u što vjerujemo upravo tu krećemo s pronalaženjem uzroka.

Često imamo tendenciju misliti da su vanjske okolnosti te koje nas sputavaju, a zapravo sve što nam stoji na putu smo mi sami i naš način razmišljanja.

 

Kome su sesije namijenjene?

Sesije su namijenjene ljudima koji su svjesni sebe i koji žele preuzeti odgovornost za sve što im se dešava u životu, onima koji znaju da je u njima snaga i moć riješenja svakog problema koji im se desi kao i da ostvare svoje želje i potencijale.

 

Koliko traje jedna sesija?

Jedna sesija traje okvirno oko sat vremena, no ukoliko je potrebno završiti započetu temu i ukoliko klijent zatraži dodatnu konzultaciju i pojašnjenje, može se desiti da potraje i nešto duže.

Što se riješava sesijama?

Sesije su za vas i ako želite:

Share this: