Wingwave vam pomaže

Pokrenuti uspjehe!

Ukloniti blokade!

Postići vrhunske rezultate!

Što je Wingwave Coaching?

Wingwave je znanstveno dokazana metoda coachinga koja radom na emocijama nevjerojatno brzo otklanja one negativne, a s njima i razne blokade. Upravo te negativne emocije su one koje nas blokiraju i sputavaju u ostvarivanju svojih potencijala kako u privatnim, tako i u poslovnim životima.

Isto tako Wingwave coaching vrlo brzo i efikasno otklanja sve razine i vrste stresa, strahova, razne ovisnosti i fobije.

Koja je tajna Wingwave coachinga?

Tajna njegovog snažnog učinka je u intervenciji – mahanjem pred očima, koja izaziva REM fazu (Rapid Eye Movement – brzi pokreti očiju) u budnom stanju, dok se ta ista faza odvija samo tijekom noći u trenutku dubokog sna.

To je zaštićena metoda, a sadrži izuzetno efikasnu kombinaciju već provjerenih tehnika kao što su:

  • EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing ) tj. Bilatelarna stimulacija obju moždanih hemisfera
  • NLP (Neuro Lingvističko Programiranje)- komunikacijski model koji objašnjava kako svatko od nas doživljava stvarnost i kako koristimo jezik
  • Kineziološki test, takozvani O-Ring test kojim na temelju reakcije mišića utvrđujemo uzrok neugodne emocije i planiramo proces coachinga

Wingwave coaching pomaže:

Wingwave coaching u poslovnom okruženju!

Sveučilišne studije su pokazale da ljudi iz poslovnog okruženja već nakon dva sata coachinga mogu postići fantastične uspjehe:

◇ Kod sigurnosti prezentiranja i javnih nastupa

◇ Kod motivacije sebe i zaposlenika

◇ Boljeg i sigurnijeg donošenja odluka

◇ Ostvarivanja zadanih targeta i rezultata

◇ Lakšeg podnošenja pritisaka i stresa

◇ Boljeg odnosa i komunikacije u poslovnom okruženju

Wingwave coaching je namjenjen menadžerima, poduzetnicima, edukatorima, trenerima i svima koji svakodnevno u svom privatnom i poslovnom okruženju žele radom na sebi živjeti sretnije i ispunjenije.

Share This :

Istraživanja pokazuju:

Besser-Siegmund institut je 2004 godine proveo ispitivanje s 871 klijentom s kojima su radila 23 različita Wingwave coacha.

Pokazalo se da je čak 70% klijenata nakon samo 4 sata Wingwave coachinga postiglo svoje prvotno definirane ciljeve, dok je više od 70% klijenata uspijelo zadržati postignuti efekt Wingwave coachinga i više od pola godine.