Ostvarite Atomski Uspjeh

O meni

Dubravka Jagarinec – stručnjakinja sam za prodaju i sve prodajne procese s 22 godine iskustva u radu. Također sam i NLP Trener, Wingwave Coach i Mindfulness Trener.

Kroz rad s tvrtkama različitih profila kao i pojedincima, iza sebe imam veliki broj poslovnih treninga kojima sam ostvarila odlične rezultate u povećanju prihoda i velikih timskih uspjeha.

U svim svojim edukacijskim paketima kao dodatne vrijednosti nudim svoje dugogodišnje iskustvo prakse, kombiniram najefikasnije segmente NLP-a, Wingwave Coachinga i Mindfulness-a u svrhu maksimalnih rezultata za svakog klijenta.

Moja vizija

…. je potaknuti svaku osobu da izađe iz svoje zone komfora kako bi živjela sretan i ispunjen poslovni i osobni život jer upravo tamo se kriju naši najveći potencijali, najintenzivnija motivacija i atomski uspjesi.

Takve osobne i poslovne transformacije garantirano dovode do velikih promjena i doprinosa tvrtki, organizaciji i društvu.

Moja misija

… je pomoću dobro osmišljenih i prilagođenih edukacija svakom polazniku prenijeti maksimalnu količinu znanja i kompetencija koje će moći na jednostavan i primjenjiv način aplicirati poslovno i privatno, u svrhu ostvarenja svojih ciljeva.