Mentorski program

Bilo da ste direktor kompanije, menadžer ili vodite timove ljudi često se nosite s mnogobrojnim izazovima oko zapošljavanja novih djelatnika ili unaprjeđenja potencijala i talenata u kompaniji na više i bolje pozicije. Čestitam, jer ako imate u kompaniji osobe koje želite unaprijediti i dati im priliku za rast i razvoj, radite dobar posao za svoje zaposlenike i sebe.

Mentorski program - razvoj novih djelatnika

U slučaju gore spomenutog scenarija, kada se to desi morate uzeti nekoga da dostojno zamijeni tu osobu, zar ne?

Uvođenje novih zaposlenika nikada nije jednostavan i lak zadatak, znam to iz prve ruke jer sam dugi niz godina kao trener u prodaji radila upravo na tome.

U tom procesu, ako ste jedan od sretnika koji u tom segmentu poslovanja ima dobro posložen sustav, jedino o čemu vi morate brinuti je hoće li se nova osoba dovoljno brzo uklopiti, kako će se slagati s ostatkom tima i hoće li dovoljno brzo savladati određena znanja i kompetencije. 

A što ako to uopće do sada niste radili?

Odgovor je vrlo jednostavan – gubite jako, jako puno!

Ili imate mentorski program za razvoj novih djelatnika koji vam ne donosi rezultate?

Očito je da radite nešto krivo!

Zašto mislim da biste trebali uvesti mentorski program u razvoj novih djelatnika?

Želite li manje stresa i vi i  članovi vašeg tima, želite li smanjiti potencijalno nezadovoljstvo kupaca i reklamacije, smanjiti ostale troškove te na kraju krajeva povećati profit, motivaciju i zadovoljstvo, vrlo je bitno svakog novog zaposlenika na pravi način uvesti u posao.

Mentorskim programom za razvoj novih djelatnika ne samo da ostavljate dojam profesionalnosti, dobre posloženosti i organizacije već dugoročno ulažete u zadovoljstvo svih zaposlenika i nevjerojatne rezultate na svim poljima vašeg poslovanja.

Prva tri tjedna u novoj kompaniji i mentor su ključni!
Zašto?

Budući da nova osoba neće odmah imati priliku upoznati sve kolege licem u lice, niti osjetiti kulturu firme, mentor je ključan u cijelom procesu kako bi sve to u pravom smislu dočarao.

Mentorstvo je BITNO za stvaranje pravih zaposlenika

Svojim dugogodišnjim radom upravo na mentoring programu imam i teoriju i praksu koja vam je potrebna za pozitivne promjene i velike rezultate!

Share This :

Što ćete dobiti ovim treningom?

Kome je trening namijenjen?

  • Svim razinama menadžmenta
  • Svim razinama voditelja timova